Sunday, November 28, 2021
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă nu exclude o candidatură la prezidenţiale: Voi accepta ce îmi va cere partidul

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 11 iulie 2019 Etichete: , , ,

Viorica Dăncilă nu exclude o candidatură la alegerile prezidenţiale, în cazul în care partidul o va nominaliza. 

”Nu am luat încă în calcul acest lucru. Am considerat că voi merge cu un candidat, iar eu ca prim-ministru, președinte al Partidului Social Democrat îl voi sprijini cu toate forțele, cu tot partidul astfel încât să câștige alegerile prezidențiale. Dar nu vreau să creadă că sunt un om laș.

Dacă partidul îmi va cere acest lucru și va crede că este singura soluție, atunci voi accepta ceea ce spune partidul. Dar în acest moment eu cred că este bine să avem un candidat și eu să sprijin acel candidat. Pentru noi este important să mergem cu persoana care are încrederea partidului, care va fi susținut de către toată organizațiile, care va crea acel val de încredere de care vorbim, atât din partea membrilor noștri, a simpatizanților, dar și a altor cetățeni.

Pentru că eu sper într-un scor bun. Suntem un partid organizat, suntem un partid care știm să facem campanie, știm să vorbim cu oamenii, avem ce să le spunem oamenilor, pentru că am luat măsuri bune, dar în același timp, alături de noi trebuie să vină și alți oameni. Dacă nu există altă opțiune care să ne ducă spre a merge în turul doi și spre a câștiga alegerile, atunci nu voi face un pas înapoi”, a declarat premierul pentru DCNews.ro.

Înainte de a fi numită preşedinte al PSD, Dăncilă spunea că exclude o eventuală candidatură.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW