Monday, May 17, 2021
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă îl invită, încă o dată, pe Klaus Iohannis la o dezbatere: Îi voi adresa o scrisoare oficială

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 11 noiembrie 2019 Etichete: , , ,

Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a declarat că va trimite luni sau marți o scrisoare oficială președintelui Klaus Iohannis pentru a-l invita la o dezbatere electorală, în care fiecare să își prezinte imagina pe care o are asupra României în următorii cinci ani.

„Eu chiar de azi îl invit pe domnul Iohannis la o dezbatere unu la unu, o dezbatere în care în primul rând trebuie să vorbim despre ceea ce am realizat. Domnul Iohannis cât a realizat din ceea ce a promis, iar eu să spun ce am făcut cât am fost premierul României”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni, la sediul PSD.

Fostul premier a mai precizat că Iohannis are obligația față de români să participe la o dezbatere înainte de turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

„Îi voi adresa o scrisoare oficială domnului Iohannis. Azi (luni – n.r.), mâine (marți – n.r.) o să trimit și scrisoarea. Când dorește dumnealui. E o obligație față de români. Spunem ceea ce am realizat și ce ne propunem pentru perioada următoare”, a completat Dăncilă.

Viorica Dăncilă: Nu venim cu ideea de a face excluderi

Social-democrata a vorbit și despre ședința CEx de marți și a spus că nu merge pe premisa excluderilor din partid.

„Nu, nu venim cu ideea de a face excluderi. Vom discuta pe fiecare județ, vom analiza fiecare localitate în parte, astfel încât la următoarele alegeri să avem rezultate mai bune. Vom discuta fiecare județ și vom analiza fiecare organizație în parte. E o analiză de partid normală, după alegeri. Fiecare președinte de organizație de județ trebuie să susțină ce a mers ce nu a mers”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni, la sediul PSD.

Întrebată dacă în CEx vor fi demiteri ai unor lideri de filiale județene, social democrata a spus:

„Nu merg de la această premisă. Eu cred că este important să vedem unde s-a greșit, care au fost motivele pentru care s-a ajuns la rezultate mai slabe în anumite județe și să avem o abordare constructivă”.

Inquam photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW