Thursday, August 11, 2022
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă, gafa în şedinţa PSD/ Premierul a confundat ‘sensul’ cu ‘sexul’

By Tudor Alexandru , in Politic Stirile zilei , at 13 iunie 2019 Etichete: , ,

Viorica Dăncilă, gafă în CEx PSD. Premierul României a făcut o greșeală în timpul discursului pe care îl ținea în cadrul ședinței Comitetului Executiv al PSD.

Viorica Dăncilă a spus în timpul discurului “în acest sex”, în loc de “în acest sens”. Chiar dacă premierul s-a corectat, greșeala a stârnit râsul colegilor.

Prim-ministrul ar fi prezentat în cadrul întrunirii și un sondaj în care PSD are sub 20%. Pe de alta parte, premierul susţine că a vorbit despre acest lucru ca despre o posibilitate.

„Cei care au spus acest lucru cred ca nu au inteles foarte bine. Am spus ca in sondaje s-ar putea sa avem chiar mai putin de 23%, s-ar putea chiar 20%. Important e modul in care vom actiona in perioada urmatoare si trebuie sa invatam lectia de la alegerile europarlamentare. Vom face focus grupuri, analize in fiecare organizatie de partid, nu pentru a sanctiona pe cineva, ci pentru a putea sa ne repliem si sa luam cele mai bune decizii”, a declarat Dăncilă, la finalul şedinţei CEx.

Dancila le-a mai spus liderilor Partidului Social Democrat că un al doilea congres va avea loc în luna martie, anul viitor.

Astăzi, în Parlament, s-a reunit Comitetul Executiv al PSD pentru a discuta despre organizarea Congresului din 29 iunie în care ar trebui să se aleagă viitorul lider al Partidului Social Democrat.

sursa foto: Facebook

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW