Friday, December 9, 2022
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă, discurs in fața pensionarilor constănțeni: După 15 ani, PSD va avea un președinte social democrat

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 1 septembrie 2019 Etichete: , ,

În fața pensionarilor constănțeni, Viorica Dăncilă a continuat seria discursurilor în care amintește că este femeie, că este puternică și că se luptă cu „bărbații lași”. Le-a garantat simpatizanților că nu se va retrage nici din cursa prezidențială și nici de la guvernare. 

„Nu avem o alternativă care sa ajute România și pe români. Știu că iubesc această țară și vreau ca această țară să se dezvolte. Nu îmi este teamă nici de țipetele lor, nici de jignirile lor. Nu îmi este teamă să mă lupt cu cei 7-8 contracandidați pe care îi am. Sunt mai puternică decât ei. Nu voi face niciun pas în spate”, spus Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă este sigură că moțiunea de cenzură nu va trece în Parlament și că va continua să guverneze. Mizează pe „oamenii de bună credință”.

„Unii care ne dau lecții acum și-au dat demisia la prima adiere de vânt. Eu nu o să îmi dau demisia. Nici pe dvs., nici pe cei care cred în noi. Dacă în Parlamentul României se va depune moțiune și această moțiune va trece, da, respect votul din parlament. (…) Credința mea este că moțiunea nu va trece, că sunt în Parlamentul României oameni de bună credință care văd că nu există altă alternativă, că nu putem înlocui un Guvern cu un program politic, cu nimic. Eu cred că, alături de dumneavoastră vom câștiga alegerile prezidențiale, după 15 ani, PSD va avea un președinte social democrat și un guvern social democrat”

foto: Inquam Photos/Octav Ganea

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW