Thursday, December 2, 2021
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă, despre Victor Ponta: Are un stil mincinos și duplicitar

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 19 august 2019 Etichete: , ,

Viorica Dăncilă spune că Victor Ponta a mințit atunci când a afirmat că premierul ar fi avut negocieri cu Pro România pentru a îndepărta ALDE de la guvernare. Șefa PSD a reacționat imediat după ce liderul Pro România a scris pe Facebook că aceasta ar fi dispusă la compromisuri pentru a rămâne la guvernare. 

„Stilul acesta mincinos și duplicitar al domnului Victor Ponta este unul dintre motivele pentru care nu am mai dorit să colaborăm, până la urmă. Neseriozitatea sa, dorința permanentă de a ieși în față prin orice mijloace, inclusiv prin neadevăruri nu fac casă bună cu PSD. Este un om incapabil să construiască și știe doar să distrugă. Crin Antonescu a spus foarte clar motivul pentru care Ponta a distrus USL: este un om care are tot timpul o agendă ascunsă, croită nu pe interesele țării, ci pe interese personale”, a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

Viorica Dăncilă neagă eventuale negocieri avute cu Victor Ponta și spune că acesta este cel care a făcut înțelegeri pe vremea când era premier.

„Eu nu fac astfel de trocuri politice “intri tu și îl dăm pe celălalt afară”. Nu asta înseamnă politică pentru mine. Dacă domnia sa a făcut astfel de tranzacții tot timpul (inclusiv cu Traian Băsescu), fără consultarea colegilor de partid, care aveau ca scop să-și asigure scaunul, eu prefer deciziile luate în forurile partidului. Colegii mei și-au exprimat ferm în CEX opinia față de o alianță cu Pro România, și ei îl cunosc foarte bine pe Victor Ponta”, a completat Dăncilă.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW