Saturday, April 13, 2024
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă: Dacă Iohannis spune că nu sunt pregătită atunci ar trebui să accepte această dezbatere

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 18 noiembrie 2019 Etichete: , , , ,

Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a declarat că președintele Klaus Iohannis nu organizează o dezbatere în adevăratul sens al cuvântului, ci doar o discuție în care invită oamenii care îi sunt favorabili.

”Ceea ce face domnul Iohannis este un simulacru de dezbatere. O dezbatere înseamnă și participarea contracandidatului, o dezbatere nu presupune invitarea doar oamenilor favorabili.

Nu poți să spui că intră doar ăla, ăla și ăla. În momentul în care faci o dezbatere lași toată presa să intre și cei favorabili și cei care-ți sunt împotrivă, pentru că asta înseamnă democrația.

Dacă ar exista o dezbatere, acest lucru ar arăta care este mai bun. Dacă dânsul spune că nu sunt pregătită, dacă cei din jurul lui spun că nu sunt pregătită, atunci ar trebui să accepte această dezbatere, pentru că ar avea de câștigat, nu de pierdut.”, a spus Viorica Dăncilă, la TVR, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Social-democrata a anunțat că ia în calcul scenariul de a merge la BCU pentru a încerca să intre la dezbaterea lui Klaus Iohannis cu jurnaliștii.

”Îi văd atât de speriați încât nu știu ce să zic… Au zis că nu am ce să caut acolo. E ceva ce nu am întâlnit de la Revoluție încoace. Luăm în calcul orice variantă, să mergem acolo sau nu. Am văzut mesajele date de președinte, unele foarte urâte, ajungând la jigniri, pentru că oamenii slabi recurg la jigniri când nu au argumente. Eu nu o să mă duc să mă împing pe acolo.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Inquam Photos/Octav Ganea

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW