Monday, November 29, 2021
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă, critici în rafală pentru Iohannis: Decât înalt ca bradul și leneș, mai bine buturuga mică

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 7 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Liderul PSD, Viorica Dăncilă, l-a invitat din nou pe Klaus Iohannis la o dezbatere „unu la unu” înainte de primul tur al alegerilor prezidențiale. Social-democrata a spus că dacă șeful statului refuză să participe la o dezbatere cu contracandidații săi „să își ia fustă, că eu îmi iau pantaloni”.

La un miting electoral organizat în Alexandria, fostul premier l-a criticat dur pe Klaus Iohannis, spunând că „decât înalt ca bradul și leneș, mai bine buturuga mica care va răsturna carul mare”.

„Am văzut cum dictatorul Iohannis vrea sa fie președintele României, dar îi spun de aici, de la Teleorman: România este a românilor și niciun român nu va permite să împartă România în buni și răi. Părinții și bunicii noștri s-au săturat de tristețe și de griji. Avem un președinte avid de putere, deciziile lui nu sunt pentru România. Decizia lui este să desființeze PSD, să-l ducă în istorie. Dar președintele își poate permite orice, nu se gândește la imaginea tarii, la viitorul copiilor și nepoților noștri. Am văzut un președinte care, ca un diriginte, și-a luat elevul și a mers cu el de mână la Guvern. Să ne spună ce? Că guvernarea PSD a fost o guvernare eșuată? El, un un președinte absent! Dar eu îl cred. Din vacanță aceste lucruri se vad foarte greu. A privit de la Cotroceni sau de unde a fost plecat în vacanță și cu aroganță a venit ca să critice Guvernul și ca să pună cât mai multe bariere acestui Guvern”, a spus Dăncilă.

Dancila: De aici din Teleorman îl invit pe candidatul Iohannis într-o confruntare unu la unu

Liderul PSD a mai precizat că România are nevoie de un președinte sensibil, iar Klaus Iohannis ar trebui să iasă la vot și să pună ștampila pe Viorica Dăncilă.

„De aici din Teleorman îl invit pe candidatul Iohannis într-o confruntare unu la unu. Suntem obligați să venim în fața românilor și să spunem ce am făcut pentru ei. Și dacă nu îi este frică de o femeie, atunci să accepte această provocare. Dacă nu, să își ia fustă, eu îmi iau pantaloni. Vreau să îi mai spun președintelui Iohannis că decât înalt ca bradul și leneș, mai bine buturuga mica care va răsturna carul mare”, a declarat Dăncilă.

De asemenea, social-democrata a mai spus că prin instalarea guvernului liberal „a venit nesiguranța zilei de mâine”.

„De fiecare parte am fost de partea buna a baricadei. Am condus guvernul 1 an si 9 luni in care am avut aceeasi abrodare, sa lucrez pentru oameni (…) Teleorman a fost judetul cel mai criticat, multi ar fi vrut sa il scoata de pe harta Romaniei. Vom face cea mai dura opozitie. Romania, acest judet si aceasta tara e a romanilor, nu a candidatului Iohannis. Cu ce a venit candidatul Iohannis? cu nimic. A dus nesiguranta zilei de maine, multe amenintari, un program de guvernare antiromanesc, care condamna la saracie, un program de guvernare care nu se pliaza pe realitatea din Romania. Am vazut cum dictatorul Iohannis vrea sa fie presedinte, premier. Ii spun de aici de la Teleorman: Romania este a romanilor”, a zis Dăncilă.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW