Saturday, July 11, 2020
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă cere urgentarea legii privind persoanele dispărute/ Premierul a prezentat măsurile luate după cazul de la Caracal

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 31 iulie 2019 Etichete: , , ,

Viorica Dăncilă susține că a cerut ministrului de Interne urgentarea legii privind persoanele dispărute, aceasta fiind în prezent la stadiul de proiect. Premierul a vorbit despre măsurile pe care le-a luat Guvernul după cazul de la Caracal. 

„Pentru a fundamenta ceea ce începe în aceste zile, o luptă nemiloasă cu orice factor care atentează sau periclitează următoarele principii: lege, ordine, siguranță. În acest sens, chiar astăzi am cerut ministrului MAI urgentarea raportului de lege privind căutarea persoanelor dispărute aflat în avizare în acest moment în cadrul ministerului. Voi solicita parlamentului procedura de urgenta pentru acest proiect. Am cerut totodată, MAI și Arafat să prezinte planul de măsuri referitor la comasarea dispeceratelor îăntre politie, smurd și ambulanta. Am mai dispus ca in zilele urmatoare sa se prezinte masurile necesare pentru punerea în aplicare a legii registrului agresorilor sexuali”, a declarat Viorica Dăncilă.

 

Foto: Inquam Photos/ George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW