Monday, February 24, 2020
Jurnalism corect


UPDATE: Directorul CNAS a anunțat că nu va demisiona/ Viorica Dăncilă cere demiterea șefului Casei de Asigurări de Sănătate după o declarație controversată a purtătorului de cuvânt

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 18 iulie 2019 Etichete: , , ,

UPDATE: Directorul CNAS, Răzvan Vulcănescu, susține că nu este vina lui fiindcă sistemul cardurilor de sănătate este blocat de mai bine de două săptămâni și a menționat că nu își va da demisia.

Viorica Dăncilă a cerut demiterea șefului Casei Naționale de Asigurări de Sănătate după ce purtătorul de cuvânt al instituției a spus, referitor la defecțiunile sistemului informatic, că oamenii mor oricum.

„Cred că puteţi fi de acord cu mine că nu există pe lumea asta niciun sistem perfect. Mă refer în lume la orice sistem (…) Nu aş vrea să mă duc în această zonă apocaliptică, pentru că oamenii mor şi cu un sistem, şi fără un sistem, nu vreau să sun cinic, dar nu e o chestiune pe care să o pun că acum, dacă a picat sistemul, se întâmplă cele mai mari nenorociri de pe planeta Pământ fix în România”, a spus Daniel Osmanovici, purtătorul de cuvânt al CNAS.

Citeste si:  Marcel Vela, despre situația lui Raed Arafat: Voi lua o decizie după finalizarea auditului. S-au întâmplat lucruri care m-au dezamăgit

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW