Sunday, July 5, 2020
Jurnalism corect


UPDATE: Varujan Pambuccian: La noi, părerile sunt împărțite: jumătate – jumătate/Viorica Dăncilă, caută sprijin la grupurile minorităților. Discuții și cu parlamentarii PSD

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 2 septembrie 2019 Etichete: ,

Viorica Dăncilă caută sprijin în Parlament pentru a reuși să se mențină la Guvernare. S-a întâlnit cu deputații, urmează să discute cu senatorii, dar și cu grupul minorităților naționale. 

UPDATE:

La ieșirea de la întâlnirea cu Viorica Dăncilă, șeful Grupului minorităților naționale, Varujan Pambuccian a declarat că discuțiile nu vor schimba rezultatul votului din Parlament, pentru că părerile sunt împărțite printre cei 17 minoritari. Pambuccian spune că jumătate ar fi de partea puterii, iar cealaltă jumătate cu opoziția.

„Am discutat o serie de chestiuni care ne interesează pe noi, legea minorităților. A fost o informare recipocă. Grupul e împărțit jumătate – jumătate, nu se schimbă nimic din punct de vedere al votului, într-o întâlnire. Este clar”, a declarat Varuja Pambuccian, la ieșirea de la întâlnirea cu Viorica Dăncilă.

Premierul vrea cu orice preț să rămână la Palatul Victoria și a încercat să îi conștientizeze pe deputați că trebuie să se implice în campania electorală. Le-a spus că, dacă nu fac eforturi acum, o să fie greu la locale: „o sa iasă rău…o să avem șanse și mai mici la parlamentare….că oamenii iși vor pierde încrederea în partid și că există riscul să dispărem de pe scena politică”.

„Dacă nu câștigăm, vom avea o problemă la viitoarele alegeri”, a spus Viorica Dăncilă.

Le-a cerut aleșilor să se mobilizeze, să rezolve problemele punctuale din organizații, să nu le transforme în probleme la nivel național.

A impus chiar și un scor electoral care să depășească 30 de procente.

PSD a pierdut șefia Comisiei de Apărare dar și funcție de vicepreședinte al Camerei Deputaților în favoarea Pro România și, respectiv, USR.

FOTO: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW