Monday, July 4, 2022
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă: Avem un președinte care nu a avut niciodată încredere în acest Guvern. Este un comportament imatur și egoist la fel ca cel al domnului Tăriceanu

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 28 august 2019 Etichete: ,

Premierul României, Viorica Dăncilă, a declarat că președintele României, Klaus Iohannis, a avut un comportament imatur și egoist, „la fel ca cel al domnului Tăriceanu”.

„Am urmărit cu profundă dezamăgire spectacolul oferit de candidatul la prezidențiale, Klaus Iohannism care din păcate nu și-a înțeles rolul constituțional nici după cinci ani de ocupare a funcției. Este un comportament la fel de imatur și egoist la fel ca cel al domnului Tăriceanu. (…) Noi ne vom continua activitatea, vom merge în Parlament și vom încerca să obținem susținerea necesară pentru a ne duce mandatul până la capăt.”, a declarat Viorica Dăncilă.

Dăncilă: Avem un președinte care nu a avut niciodată încredere în acest Guvern

Social-democrata susține că președintele Klaus Iohannis face tot posibilul să destabilizeze țara prin blocarea Guvernului.

„Așa cum am spus de nenumărate ori, mai avem multe lucruri de făcut pentru țară, nu am avut o guvernare perfectă, dar am avut o guvernare eficientă. Domnul Iohannis își aduce singur laude și ne garantează că România este o țară stabilă, în timp ce face tot posibilul să o destabilizeze blocând sistematic activitatea acestui Guvern. Avem un președinte care a reușit contra-performanța de a bloca de nenumărate ori Guvernul refuzând miniștri după bunul plac. Avem un președinte care nu a avut niciodată încredere în acest Guvern.”, a mai spus premierul.

Liderul PSD a declarat că președintele Iohannis trebuie să prezinte cât mai urgent probe pentru afirmația pe care a făcut-o, miercuri, spunând că Guvernul Dăncilă este corupt.

„Este de-a dreptul revoltător faptul că Klaus Iohannis folosește de la tribuna oficială a Administrației Prezidențiale expresia „Guvern corupt”. Îl somez pe candidatul Klaus Iohannis să prezinte de urgență probe pentru această afirmație care dăunează profund imaginii României. Îi aigur pe toți românii, că în ceea ce mă privește, nu a existat niciun act de corupție și nici o problemă de ordin juridic care să umbrească activitatea mea. Domnul Iohannis își vinde sloganul, însă în realitate nu își dorește niciun guvern normal, niciun Parlament normal și nici o societate normală.”, a precizat Viorica Dăncilă.

Foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW