Tuesday, June 28, 2022
Jurnalism corect


Viorica Dăncilă a anunțat că pleacă în SUA: Va fi un bun prilej să prezentăm investitorilor americani oportunitățile de afaceri din România

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 17 septembrie 2019 Etichete: , , , ,

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat la începutul ședinței de Guvern de marți că va pleca duminică într-o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii.

„Voi avea întâlniri cu oficiali americani. Vizita de lucru va avea și componentă economică puternică și va fi un bun prilej să prezentăm investitorilor americani oportunitățile de afaceri din România”, a spus social-democrata.

Liderul Pro România, a criticat decizia premierului de a pleca în SUA, luni, la Digi 24.

„Fără (Ministerul pentru, n.r.) Relaţia cu Parlamentul zici că nu cade Guvernul, dar patru domenii… pe mediu avem cele mai multe acţiuni de infringement la Comisia Europeană. Pe energie plătim cel mai mare preţ, noi mari producători, şi la energie electrică şi la gaze şi importăm. Pe Ministerul de Interne, toată vara, toată lumea a fost îngrozită văzând puroiul administrativ de la Caracal şi nu mai ai ministru de interne şi tu zici: eu plec până în America, la shopping bănuiesc, că sunt reduceri toamna”, a declarat Ponta.

De asemenea, acesta i-a transmis social-democratei să rezolve problemele din țară, înainte de a pleca în vizite de lucru.

„N-am văzut că a pus mâna pe telefon Mike Pence şi a zis: Viorica, vino repede încoace că avem ceva important de vorbit. A fost preşedintele acum câteva săptămâni, ce s-a întâmplat? A început vreun război? Stai şi rezolvă-ţi problemele în ţară. N-ai ce să faci, da, votăm moţiune de cenzură”, a afirmat liderul Pro România.

Foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW