Sunday, July 3, 2022
Jurnalism corect


Viorel Cataramă, testat negativ pentru infecția cu Covid-19: Am demonstrat că falimentarea țării și suspendarea libertăților au fost decise de niște lași

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 15 mai 2020 Etichete: , ,

Testul RT-PCR făcut omului de afaceri Viorel Cataramă, cel care în urmă cu o săptămână a mers într-un focar din localitatea Bărbulești pentru a se infecta, intenționat, cu Covid-19, este negativ, conform reprezentanților clinicii care au efectuat testul

„În cursul zilei de 14.05.2020, ora 11:30, OK Medical a prelevat probe de la domiciliul pacientului Viorel Cataramă în vederea testarii RT-PCR și anticorpi IgG și IgM SARS COV2. În data de 14.05.2020, 12:15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG și IgM a înregistrat o valoare negativă. Acest rezultat indică absența anticorpilor SAR COV2, ceea ce înseamnă că pacientul nu este purtător al virusului sau se află în perioada de incubație (5-10 zile de la infectare). Rezultatul testului RT-PCR, a fost validat la data de 14.05.2020, ora 19:40, indicând o valoare negativă, ceea ce relevă faptul că pacientul NU a fost purtător al virusului SARS COV2 la momentul recoltării probelor biologice”, au transmis reprezentanții clinicii.

Contactat de mainnews.ro, Viorel Cataramă susține că virusul există, dar „a declarat război României și contra lui trebuie luptat, nu capitulat”.

„Am fost în cel mai periculos loc posibil!

Localitatea Barbulesti are cei mai mulți infectati cu Coronavirus, raportat la nr de locuitori, mult peste Tandarei sau Suceava! Am vrut să demonstrez că nu voi păți nimic și așa este!

Am demonstrat că falimentarea țării și suspendarea libertăților au fost decise de niște fricosi și lași, care au capitul fără luptă, punând interese personale înaintea intereselor naționale.

Virusul există, dar el a declarat război României și contra lui trebuie luptat, nu capitulat!”, a declarat Cataramă.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW