Thursday, June 30, 2022
Jurnalism corect


Viorel Cataramă a organizat un protest în Piața Victoriei împotriva restricțiilor impuse de autorități

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 13 iunie 2020 Etichete: , , ,

Viorel Cataramă a organizat sâmbătă o manifestație de protest în Piața Victoriei la care au participat aproximativ 150 de persoane. Participanții la miting au solicitat autorităților să nu fie prelungită starea de alertă și să fie ridicate restricțiile pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

„Condamnam cu fermitate suprimarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale oamenilor, actiuni comise abuziv, constient si asumat prin incalcarea Constitutiei, de catre presedintele tarii si toate partidele parlamentare!
Milioane de concetateni au fost adusi in pragul nebuniei, al saraciei sau chiar al foametei, milioane de romani au fost considerati infractori si arestati la domiciliu fiind gasiti vinovati ca au peste 65 de ani. S-a suprimat dreptul la viata (prin interzicerea accesului in spitale) a unor bolnavi a caror singura vina a fost ca nu s-au imbolnavit de COVID-19. (…) Cerem Guvernului si Parlamentului sa nu mai prelungeasca starea de alerta, sa le redea romanilor libertatile,” a scris Cataramă pe Facebook.

La manifestație au participat în principal persoane învârstă, aflate în cea mai vulnerabilă categorie în cazul infectării cu noul coronavirus. Nu a fost respectată distanța fizică de doi metri recomandată, iar participanții nu au purtat măști de protecție.

Viorel Cataramă dorește să-și înființeze un partid politic care se va denumi „Mișcarea Patrioților Români”. Acesta a revenit în atenția publică după ce recent a declarat că dorește să se infecteze cu noul coronavirus pentru a demonstra că nu este periculos.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW