Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Violeta Alexandru: PNL este pentru dublarea alocațiilor, numai că avem o abordare rațională

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 4 iunie 2020 Etichete: , ,

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat că PNL își dorește dublarea alocațiilor doar că are o abordare rațională. Ministrul a anunțat că în acest moment Guvernul nu are în buget sursa de finanțare pentru că se așteaptă rectificarea bugetară.

„Mă puneți să reactionez la o initiativă a parlamentului care si a propus sa ne pună in situatia dublarii alocatiei cu o luna, înainte de termenul pe care noi il fixasem.

PNL și Guvernul în mod evident este pentru dublarea alocațiilor, nu are nimeni nicio îndoială în acest sens pentru că toate inițiativele de creștere a alocaților au venit de la PNL. Atât cât își amintesc cei care ne urmăresc sunt inițiative venite din partea PNL în Parlament, cea mai recentă este o inițiativă de creștere a alocațiilor cu rata inflației, toate aceste măriri sunt ca urmare a eforturilor PNL.  Bineînțeles că ne dorim să dublăm alocațiile, numai că abordarea noastră a fost rațională(…). Dacă legea va intra în vigoare, bineînțeles că vom respecta legea”, a declarat Violeta Alexandru la Digi24.ro.

Camera Deputaților a respins, miercuri, ordonanța de urgență care prevede amânarea pentru 1 august a dublării alocației de stat pentru copii, în loc de 1 februarie. Astfel, alocațiile copiilor se majorează de la 150 de lei la 300 de lei.

Au fost 209 de voturi pentru legea de respingere, 3 voturi contra si 6 abtineri.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you will find 20341 more Info to that Topic: mainnews.ro/violeta-alexandru-pnl-este-pentru-dublarea-alocatiilor-numai-ca-avem-o-abordare-rationala/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *