Saturday, March 25, 2023
Jurnalism corect


Violeta Alexandru anunță că alocațiile mărite vor fi plătite în termen

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 3 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Violeta Alexandru anunță că alocațiile mărite vor fi plătite în termen și spune că PSD nu mai poate acuza Guvernul că întârzie plata alocațiilor și a pensiilor. Ministrul Muncii afirmă că alocațiile mărite vor fi plătite începând cu data de 8 septembrie.

Violeta Alexandru susține că alocațiile mărite vor fi plătite în termen, iar plățile se vor face, mai întâi, pe carduri. Aceasta susține că lasă PSD fără unul dintre subiectele pe care aceștia le-au adus în spațiul public, anume întârzierea plăților la pensii și alocații.

Alocațiile mărite (prima etapă) vor fi plătite fără nicio zi de întârziere. Cupoanele sunt gata, transferurile sunt făcute. La alocații, plățile se fac, mai întâi, pe carduri. Începând cu data de 8 pentru că în primele zile ale lunii autoritățile locale au de transmis o serie de informații.

Ultimele verificări, totul e în grafic.

Las PSD fără un subiect (întârzieri la plata pensiilor și a alocațiilor mărite) din care spera să mai câștige niște puncte în alegeri. Așa gândesc ei, cei din PSD – s-ar fi bucurat să nu reușim să ne încadrăm în termen cu toate procedurile necesare, de la rectificare până la prima plată. Indiferent de impactul asupra oamenilor, ei s-ar fi bucurat dacă aș fi întârziat o zi.

Cea mai bună armă împotriva PSDului căruia nu-i place munca: să ne vedem de treabă. Să avem încredere că #sepoate. Până la urmă, îi facem să nu mai conteze.

Sunt atât de multe lucruri de rezolvat. În curând începe o nouă zi de muncă”, este mesajul postat de Violeta Alexandru pe Facebook.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW