Wednesday, January 27, 2021
Jurnalism corect


Violeta Alexandru acuză PSD că a încercat blocarea înscrierii candidaților liberali în cursa electorală

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 23 august 2020 Etichete: , , , ,

Șefa organizației PNL București, Violeta Alexandru, într-o conferință de presă desfășurată duminică, a acuzat PSD că a încercat blocarea înscrierii candidaților liberali din Capitală prin depunerea a 13 contestații. 

„PSD, de frică, a încercat să ne blocheze depunând 13 contestaţii. (…) PSD a depus contestaţii pentru că PNL Bucureşti este principala forţă politică cu care are o competiţie. PNL este forţa politică ce poate învinge PSD în Capitală. PSD a dus Capitala în faliment şi ne pune în situaţia de a munci serios, ceea ce vom face, pentru a recupera toată această perioadă neagră în care Bucureştiul s-a aflat. (…) PNL putea să depună contestaţii împotriva altor partide, şi în special a PSD, dar nu acesta este modul în care candidaţii noştri înţeleg să facă politică pentru bucureşteni”, a afirmat Violeta Alexandru, citată de AGERPRES.

Totodată, Violeta Alexandru i-a acuzat pe social-democrați de legături cu clanurile interlope și de utilizarea fondurilor publice în scop personal.

„Scopul PNL este să scăpăm Capitala de PSD, un PSD care ne-a dus în faliment, un PSD care ne face viaţa un coşmar în Bucureşti, un PSD care este aproape de clanurile interlope şi care ne intimidează, caută să ne transmită frică şi teama de a locui în oraşul nostru, un PSD care a confiscat banii publici şi care îi foloseşte pentru interese de grup şi mai puţin spre deloc pentru interesul bucureştenilor. (…) Anunţ PSD că mai are foarte puţin de stat în administraţia din Bucureşti. Ceea ce au încercat acum să ne blocheze să candidăm este o tactică specifică acestui partid de a folosi orice alt mijloc, mai puţin căile democratice şi căile civilizate, pentru a putea câştiga o competiţie electorală”, a adăugat șefa PNL București.

Alegerile locale vor avea loc în acest an pe 27 septembrie într-un singur tur de scrutin. Pentru Primăria Generală a Capitalei candidează: Gabriela Firea (PSD), Nicușor Dan ( susținut de PNL și USR PLUS), Traian Băsescu (PMP), Călin Popescu Tăriceanu (ALDE), Ioan Sârbu (Pro România), Florin Călinescu (Partidul Verde), Ilan Laufer (FIN și PSL) și Alex Coita (PR).

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW