Thursday, September 23, 2021
Jurnalism corect


VIDEO Viceprimarul din Arieșeni, acuzat că a atacat doi tineri care ar fi intrat cu ATV-urile pe terenul familiei

By Daniela Eremia , in Stirile zilei , at 26 decembrie 2019 Etichete: , , ,

În prima zi de Crăciun, în Arișeni, județul Alba, doi tineri i-au acuzat pe viceprimar și fratele acestuia că i-ar fi atacat cu bâte pentru că ar fi intrat cu ATV-urile pe terenul lor. Tinerii susțin că nu au știut că se află pe o propietate privată.

Una dintre victime a postat pe contul personal de Instagram un filmuleț, unde unul dintre agresori are o bâtă în mână și lovește ATV-ul. Tot în filmare se aude cum strigă: „Terenul meu”.

„Nu vorbim aici despre oameni, vorbim despre viceprimarul Arieșeniului, cel ce sta in mașina și îmi calca telefonul atunci când coboară sa îl lovească pe fratele meu după ce fratele lui mi -a dat in cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul și filma cum dansul sparge ATV-urile, blonduțul din imagine este una din încă 5 persoane apărute in altercație fiind la fel de revoltat și pregătit sa atace. Tin sa menționez atât, sechestrare, amenințare cu moartea, lovituri multiple la cap având scris pe foaie eu personal (fractura parietala in urma atacului) tentativa de omor (6-7 oameni navala peste fratele meu lovindu-l puternic in zona capului, cervical +tâmple, desigur viceprimarul nu lispsea cu picioarele și pumnii ) și cel mai important, motivul fiind tentativa de viol, pentru ca alt motiv de a leșina iubiți unor fete și a începe sa le tragi de geci spunându-le ca nu pleacă nicăieri și amenințându-le cu moartea nu văd logic, te poți crede cine vrei dar nu uita ca ești un om”, a transmis unul dintre tineri pe pagina de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Nu vorbim aici despre oameni , vorbim despre viceprimarul arieseniului ,cel ce sta in mașina și îmi calca telefonul atunci când coboară sa îl lovească pe fratele meu după ce fratele lui mi -a dat in cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul și filma cum dansul sparge Atv urile ,blonduțul din imagine este una din încă 5 persoane apărute in altercație fiind la fel de revoltat și pregătit sa atace. Tin sa enționez atât ,sechestrare ,Amenințare cu moartea ,lovituri multiple la cap având scris pe foaie eu personal(fractura parietala in urma atacului ) tentativa de omor (6-7 oameni navala peste fratele meu lovindu-l puternic in Zona capului, cervical +tâmple desigur viceprimarul nu lispsea cu picioarele și pumnii ) și cel mai important ,motivul fiind tentativa de viol ,pentru ca alt motiv de a leșina iubiți unor fete și a începe sa le tragi de geci spunându-le ca nu pleacă nicăieri și amenințându-le cu moartea nu văd logic , te poți crede cine vrei dar nu uita ca ești un om !

O postare distribuită de Pustea Emanuel (@emipustea) pe

Sursă foto: Instagram

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW