Sunday, November 28, 2021
Jurnalism corect


VIDEO Un nou incident la o unitate medicală / Tabloul de siguranțe situat în curtea Spitalului Municipal Dej a luat foc

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 10 martie 2021

Pompierii au intervenit, miercuri dimineață, în curtea Spitalului Municipal Dej, după ce unele elemente din tabloul pentru siguranțe au luat foc. Alimentarea cu energie electrică a fost sistată parțial în policlinica unității sanitare și în zonele administrative.

Nu a fost necesară evacuarea pacienților și personalului unității medicale, iar alimentarea cu energie electrică a fost asigurată pentru zonele sensibile din incinta spitalului, potrivit ISU.

Pompierii au acționat cu stingătoare cu pulbere pentru stingerea flăcărilor.

Din primele informații, incidentul s-a produs în urma unei defecțiuni a elementelor din instalațiile tabloului.

Redăm, în totalitate, comunicatul ISU

„Două autospeciale au fost alertate în această dimineață, în jurul orei 7.50, ca urmare a aprinderii unor elemente din tabloul pentru siguranțe, situat în incinta unui post de transformare a energiei electrice din curtea Spitalului Municipal Dej.
Pompierii sosiți la fața locului au găsit o masă din materiale plastice care ardea în incinta respectivă și câteva elemente ale tabloului de siguranță topite. Imediat s-a întrerupt alimentarea cu energie a punctului de transformare și s-a acționat cu stingătoare cu pulbere în interiorul incintei pentru stingerea flăcărilor, iar concomitent s-au pregătit linii de furtun de la autospeciale, pentru a proteja vecinătățile punctului de transformare.
Nu au fost necesare măsuri de evacuare pentru pacienți sau personalul unității sanitare, alimentarea cu energie electrică a spitalului este asigurată în continuare pentru zonele sensibile, fiind sistată parțial alimentarea cu energie electrică a zonelor administrative și policlinica spitalului.
Din cercetările preliminare a rezultat că evenimentul s-a produs în urma unei defecțiuni a elementelor din instalațiile punctului de transformare”

Sursă foto/video: Imagini amator / Ziarroman

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW