Saturday, June 25, 2022
Jurnalism corect


VIDEO Un biciclist a fost dus pe capota unei mașini, până la o secție de poliție din Sectorul 6/ Șoferul a condus 2 kilometri

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 6 ianuarie 2022

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc joi după-amiază, 6 ianuarie, în Sectorul 6 al Capitalei. Un biciclist livrator a fost dus pe capota mașinii de un șofer până la cea mai apropiată secție de Poliție, după ce s-au șicanat în trafic.

Biciclistul i-ar fi atras atenția șoferului asupra modului în care conduce, apoi s-ar fi urcat pe capota mașinii, după ce a fost agresat de conducătorul auto, potrivit unui comunicat de presă al Poliției Capitalei. Ulterior, șoferul a condus cu livratorul pe capota mașinii până în apropierea Secției 20 de Poliție.

„La data de 06 ianuarie 2022, in jurul orei 14.00, Secția 20 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 6, are loc o agresiune în trafic.

Din verificările preliminare, reiese faptul că a avut loc un incident între un biciclist livrator și un conducător auto, cel din urmă agresând biciclistul pentru faptul că i-ar fi atras atenția cu privire la modul de deplasare in trafic. Biciclistul s-ar fi urcat pe capota mașinii, agățându-se și fiind transportat pe o distanță mare, până în apropierea Secției 20 de Poliție”, a transmis Poliția Capitalei joi, 6 ianuarie.

La acest moment cei doi se află la sediul Secției 20 Poliție, pentru stabilirea situației de fapt și de drept.

Incidentul a avut loc pe Splaiul Independenței 287, iar până la Secția 20 șoferul a condus 2 kilometri.

Imaginile incidentului, obținute de Main News:

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW