Friday, June 14, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Un bărbat din Țăndărei le cere polițiștilor să îi facă piața pentru că „moare de foame”/ IPJ Ialomița: Nu se afla în izolare. A fost amendat cu 8.000 de lei

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 31 martie 2020 Etichete: ,

Un filmuleț postat pe o rețea de socializare în care un bărbat din Țăndărei le cere polițiștilor să îi facă piața pentru că „moare de foame” a provocat revoltă în mediul online. În imagini se poate observa cum bărbatul este foarte nervos și se îndreaptă glonț către oamenii legii, cărora le reproșează că deși a sunat de nenumărate ori la Poliție și a cerut să-i fie făcute cumpărăturile, nu a fost băgat în seamă. Potrivit unor surse mainnews.ro, nu este prima dată când bărbatul se duce la Poliție cerând să i se facă piața.

Contactat de jurnaliștii mainnews.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița, Ludmila-Marina Dascălu, a declarat că bărbatul a fost sancționat de oamenii legii cu suma de 8.000 de lei.

”Cu privire la imaginile apărute în spațiul public postate pe o rețea de socializare de un tânăr din Țăndărei, facem următoarele precizări: polițiștii l-au sancționat contravențional pe tânărul în cauză cu suma de 8.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr 3/2020 și a Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire sociale a ordinii și liniștii publice. Facem precizarea că bărbatul nu se afla în izolare!”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița.

Potrivit unor surse mainnews.ro, bărbatul s-a mai prezentat o dată la Poliție, având aceeași problemă, aceea că nu are mâncare și apă. Deși acesta își putea achiziționa singur alimentele, respectând regulile impuse de autorități pe timpul stării de urgență, acesta continuă să le ceară polițiștilor să îi facă cumpărăturile. „Solicita ajutor. Nu neapărat financiar, ar fi avut pretenția ca polițiștii să îi care la domiciliu toate cumpărăturile”, potrivit sursei citate.

Fiindcă în situația dată legea nu prevedea o altă măsură, bărbatul a fost amendat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru nerespectarea prevederilor OUG 3, amenzile însumând 8000 de lei, amenda maximă.

Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: mainnews.ro/video-un-barbat-din-tandarei-le-cere-politistilor-sa-ii-faca-piata-pentru-ca-moare-de-foame-ipj-ialomita-nu-se-afla-in-izolare-a-fost-amendat-cu-8-000-de-lei/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW