Saturday, February 24, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Un bărbat dat în urmărire națională a fost arestat în timp ce făcea Live pe Facebook

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 17 ianuarie 2021

Un bărbat dat în urmărire națională a fost arestat, sâmbătă, în timp ce se afla la o petrecere și făcea Live pe Facebook. Acesta a fost condamnat la un an de închisoare pentru furt. Polițiștii au aplicat 4 sancțiuni contravenționale persoanelor care petreceau alături de „Alyn Spanyolu Legenda Vie” în comuna Poroschia, județul Teleorman.

Momentul în care polițiștii l-au arestat pe „Alyn Spanyolu Legenda Vie” a apărut în filmarea pe care acesta o transmitea în direct pe rețeaua de socializare Facebook.

 

În seara zilei de 16 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au depistat un bărbat de 24 de ani, având domiciliul în comuna Poroschia, județul Teleorman, urmărit național în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Arad.
Cel în cauză este condamnat la pedeapsa închisorii de un an, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
Bărbatul a fost încarcerat. Totodată, având în vedere că în locația de pe raza comunei Merișani, în care a fost depistat, se aflau mai multe persoane, care organizaseră o petrecere privată, polițiștii au aplicat și 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19”, potrivit unui comunicat transmis de Poliția Română.

 

Sursă foto: Politia Romana

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW