Thursday, May 30, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Un bărbat a spart cu un topor ferestrele Primăriei Haţeg

By news.ro , in Stirile zilei , at 23 februarie 2023 Etichete: , ,

Un bărbat în vârstă de 49 ani a spart, joi, cu un topor, geamurile Primăriei Haţeg, judeţul Hunedoara, iar apoi a ajuns la etajul 1, unde s-a urcat pe balustrada terasei. El era nemulţumit că nu a primit o locuinţă socială. Bărbatul a fost imobilizat de jandarmi şi va fi reţinut pentru 24 ore. În urma incidentului, nimeni nu a fost rănit.

Bărbatul a reuşit să intre în sediul Primăriei Haţeg, urcând până la primul etaj. În imaginile cu intervenţia jandarmilor se vede că acesta s-a urcat pe balustrada terasei de la etaj, fiind coborât de echipajele de intervenţie.

„Astăzi, în jurul orei 12:00, Poliţia Oraşului Haţeg a fost sesizată pe numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat înarmat cu un topor a spart mai multe geamuri din sediul Primăriei Oraşului Haţeg şi a urcat la etajul 1 al instituţiei, nemulţumit fiind de faptul că nu i-a fost acordată o locuinţă socială. Nu au rezultat victime în urma acţiunii bărbatului”, a transmis IPJ Hunedoara.

Imediat, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii de ordine publică împreună cu o patrulă de jandarmi, care l-au imobilizat pe bărbat şi l-au dus la sediul Poliţiei Oraşului Haţeg.

Poliţiştii au deschis pe numele agresorului un dosar de cercetare penală pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bărbatul, în vârstă de 49 ani, din Haţeg, urmează a fi reţinut pentru 24 ore.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW