Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Un bărbat a fost urmărit în trafic și bătut sub ochii polițiștilor. Agresorii, cercetați în libertate / Precizările IPJ Buzău

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 13 iunie 2021

Un bărbat din Buzău a fost urmărit în trafic, blocat și bătut, după ce ar fi acuzat un grup de vânzători de pui că își desfășoară activitatea în mod ilegal. Scenele s-au petrecut sub ochii unui echipaj de poliție, care a avut nevoie de intervenția mascaților pentru a-i imobiliza pe agresori.

Mă aleargă ăștia, nu înțelegeți, nu pot domne să opresc (….) Ăștia sunt în spatele meu, mă aleargă, înțelegi odată(…)Să iasă Poliția în stradă că ăștia sunt în spatele meu, mi-au spart toate geamurile, m-au nenorocit(…)E prea departe, m-au blocat, înțelegeți odată(…)Vin de la pui, m-au blocat iarăși pe jumatea drumului”, este un fragment din discuția pe care a purtat-o bărbatul din Buzău cu un operator al serviciului unic 112.

Bărbatul a filmat întreaga scenă și a publicat-o, ulterior, pe internet. Din clipurile video reiese cum bărbatul a încercat să scape în trafic de cei trei agresori, în timp ce vorbea cu un operator al serviciului unic 112, ce îi cerea să stea pe loc și să aștepte un echipaj de poliție.

Ulterior, la fața locului a apărut un echipaj de poliție, dar prezența oamenilor legii nu i-a calmat pe indivizii recalcitranți, aceștia lovindu-l pe cel care i-a reclamat în mai multe rânduri, chiar sub privirile polițiștilor. Agresorii au fost imobilizați abia în momentul în care au apărut trupele speciale.

Primul echipaj care a intervenit la fața locului a despărțit părțile implicate în conflict în vederea consilierii lor, totodată au cerut un sprijin și alți colegi, inclusiv luptători din cadrul serviciului pentru acțiuni speciale, pentru aplanarea și preîntâmpinarea escaladării conflictului. Întrucât la fața locului ambele părți implicate continuau să provoace la reacții conflictuale, polițiștii chemați la intervenție au preluat apelantul și au hotărât să îl escorteze cu mașina la sediul poliției în vederea continuării audierilor”, a transmis, pentru Main News, un purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

Cei trei agresori sunt cercetați în stare de libertate pentru lovire și alte violențe și distrugere, iar dosarul penal se află sub coordonarea și supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, potrivit IPJ Buzău.

Sursă foto: Poliţia Română

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW