Wednesday, May 22, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Ultimele lucrări la Varianta de Ocolire Bacău. Asociația Pro Infrastructură: Solicităm deschiderea până la sfârșitul lunii

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 16 iunie 2021

Lucrările la Varianta de Ocolire Bacău au ajuns aproape de final, constructorul UMB fiind pe punctul de a da în trafic și ultimii 3,2 km din brațul nordic între DN15 și DN2. În urma vizitei efectuate în teren, prilej cu care au realizat și o filmare aeriană, reprezentanții asociației Pro Infrastructură au solicitat antreprenorului și CNAIR deschiderea șoselei până la finalul lunii iunie. 

„Constructorul (UMB) execută ultimele detalii: marcaje rutiere, indicatoare, curățenie. Circulația rutieră poate fi deschisă fără probleme în următoarele două săptămâni, chiar dacă vor mai rămâne lucrări de făcut în afara carosabilului (taluzări, șanțuri).
Solicităm antreprenorului și responsabililor din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere să dea drumul la trafic până la sfârșitul lunii, astfel încât șoferii care tranzitează orașul pe/din direcția Piatra Neamț să poată folosi varianta de ocolire, iar băcăuanii să scape de zgomot, poluare și aglomerație”, au transmis reprezentanții API.

Varianta de Ocolire Bacău are o lungime de 30,8 km din care o porțiune de 16,269 km, dată în folosință la finalul anului trecut, este la profil de autostradă (A7).

Varianta de Ocolire Bacău (A7)

Constructor: Asocierea Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL

Valoarea contractului: 668,3 milioane de lei fără TVA

Lungime: 30,8 km (16,269 km la profil de autostradă)

Termen de execuție: ianuarie 2022

Garanție lucrări: 84 de luni

peundemerg.ro

Sursa foto: Facebook / Asociația Pro Infrastructură

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: mainnews.ro/video-ultimele-lucrari-la-varianta-de-ocolire-bacau-asociatia-pro-infrastructura-solicitam-deschiderea-pana-la-sfarsitul-lunii/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW