Thursday, February 22, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Traficant de droguri, în topul ”angajatorilor” dintr-un sat dâmbovițean. Cum s-a apărat bărbatul la audieri – SURSE

By Robert Madaianu , in Justitie Stirile zilei , at 26 septembrie 2020 Etichete: , ,

Ies la iveală detalii uluitoare în cazul unui bărbat care ar fi cultivat canabis, pe circa șase hectare, într-un sat din județul Dâmbovița. Potrivit unor surse judiciare, individul ar fi angajat 18 zilieri, care s-au ocupat de cultură. Alături de o altă persoană, el este cercetat, acum, pentru trafic de droguri de risc.

În primăvara anului 2020, cei doi au înființat, pe raza județului Dâmbovița, o plantație de cânepă cu conținut ridicat de THC, pe o suprafață de aproximativ 6 hectare, în scopul procesării și extragerii uleiului de cânepă pentru folosirea terapeutică, nefiind destinat pieței de consum. În cursul lunii septembrie, plantația a ajuns la maturitate, astfel că s-a trecut la recoltarea acesteia, folosindu-se de lucrători zilieri de pe raza localității în care a fost înființată cultura”, potrivit DIICOT.

Plantele rezultate au fost transportate în vederea prelucrării neautorizate în două locații de pe raza județelor Ilfov și Prahova, mai spun anchetatorii.

Cum s-a apărat bărbatul

Sursele Main News susțin că bărbatul s-a justificat spunând că voia să producă marijuana medicinală.

El ar fi avut, însă, voie să facă ulei de cânepă, în condițiile în care planta ar fi fost autohtonă și dacă ar fi avut o serie de aprobări. Acestea lipseau, însă.

Captură uriașă

Procurorii DIICOT au făcut opt percheziții domiciliare, în București și în județele Dâmbovița, Ilfov și Prahova.

În urma descinderilor au fost ridicate 250 de kilograme de plante susceptibile a fi canabis, 335 de sticluțe de ulei de cânepă, 123 de kilograme de semințe de cânepă, o tonă de masă verde, ce a fost sigilată corespunzător, arată anchetatorii.

Vezi aici imagini video cu zilierii în timp ce se ocupau de cultură.

Foto: DIICOT

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Info on that Topic: mainnews.ro/video-traficant-de-droguri-in-topul-angajatorilor-dintr-un-sat-dambovitean-cum-s-a-aparat-barbatul-la-audieri-surse/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW