Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


VIDEO „Tai-o cu hoții tăi cu tot!” – George Simion, alungat de protestatarii din Constanța

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 15 ianuarie 2024 Etichete: , ,

Ajuns în zona Portului Constanța în speranța de discuta cu transportatorii și agricultorii care protestează, președintele partidului extremist AUR, George Simion, a fost alungat de către șoferi, relatează Ziuadeconstanta.ro.

Transportatorii și fermierii care protestează în aceste zile pe mai multe drumuri din țară vor să stea departe de partidele extremiste, în special AUR și SOS România. După ce, împreună cu Diana Șoșoacă, a fost alungat săptămâna trecută de un grup de șoferi care protestau pe Centura Capitalei, George Simion a fost gonit și de un protest desfășurat în zona Portului Constanța.

„Duceți-vă la voi la București. Nu aveți ce căuta în Constanța. Acolo la hoții voștri să vă duceți. Tai-o! Tai-o cu hoții tăi cu tot!”, i-a strigat un protestatar lui George Simion.

Liderul AUR nu a avut absolut nicio replică. Ulterior, el a declarat celor câțiva jurnaliști prezenți că a venit la Constanța în speranța de a discuta cu reprezentanții protestatarilor.

„N-am fost gonit (n.r. – la București). Au fost niște oameni care nu voiau să fim acolo. Am avut discuții cu reprezentanți din partea agricultorilor, din partea transportatorilor… Dacă vor dori să ne prezinte doleanțele celor din Constanța o să-i ascultăm”, a declarat Simion.

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW