Wednesday, April 24, 2024
Jurnalism corect


SURSE Dezvăluiri despre bărbatul care a lovit cu mașina un polițist

By Redactia , in Justitie Stirile zilei , at 29 noiembrie 2020 Etichete: , ,

Sindicatul Europol a publicat imagini în care un poliţist este lovit cu maşina de un şofer pe care l-a oprit. Sindicaliştii susţin că autorul ar fi copilul unei persoane din Secretariatul General al Guvernului, precizând că se fac presiuni pentru ca acesta să nu fie tras la răspundere.

UPDATE 14:30

Potrivit surselor Mainnews.ro, șoferul care a lovit cu mașina un polițist se numește Florin Bogdan Mardale, are 23 de ani, este din Alexandria, iar tatăl său, Florea Mardale, este angajat în funcția de expert superior la Secretariatul General al Guvernului. După ce în primă fază a fost deschis dosar penal, in rem, pentru vătămare corporală și părăsirea locului accidentului, ulterior, dosarul penal a fost înregistrat și pe ultraj.

UPDATE 23:43

Autorul a fost trimis acasă, se pare că pentru procuror nu e nicio problemă că l-a lovit pe polițist. Colegul este în drum spre INML pentru eliberarea unui certificat medico-legal, pe care-l va plăti tot el. Instituției nu îi pasă!

UPDATE 22:08

Individul care a dat cu autoturismul peste polițist este beizadeaua unei persoane din Secretariatul General al Guvernului. Încep să fie date telefoane și se fac presiuni pentru a-l scoate vinovat pe polițist. Nu vom tolera așa ceva! Aviz amatorilor!

Un autoturism staționat neregulamentar în zona Garii de Nord din București, pe modul „avarii”, a fost atenționat de un polițist să se pună în mișcare.

Șoferul nu a „suportat” critica și a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care polițistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima și a lua măsurile legale, șoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru.

Individul a fost prins la 5 străzi distanță de locul faptei și se află în custodia poliției. Încadrarea juridică a acestei fapte nu poate fi alta decât „tentativă la omor”, transmite Sindicatul Europol, pe pagina de Facebook.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW