Sunday, December 10, 2023
Jurnalism corect


VIDEO Scandal în Sectorul 5 al Capitalei. Trei persoane care au refuzat termoscanarea și au avut un comportament agresiv, amendate

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 21 mai 2020 Etichete: , ,

Trei persoane care au refuzat să li se ia temperatura la intrarea într-un centru comercial din Sectorul 5 au fost amendate. Mai mult, cei trei oameni se manifestau violent, atât de angajații centrului comercial, cât și de oamenii legii atunci când aceștia au ajuns la fața locului.

”La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, care au identificat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Conform sursei citate, în momentul în care polițiștii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante şi au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate şi conduse la sediul subunităţii de poliţie.

”Persoanele au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal şi împiedicarea intervenţiei poliţiştilor în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW