Tuesday, May 28, 2024
Jurnalism corect


VIDEO | Românii au uitat de pandemie. Mii de persoane au fost prezente la pelerinajului Sfântului Ioan cel Nou din Suceava/ Preoții și credincioșii au renunțat la masca de protecție

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 24 iunie 2020 Etichete: , ,

Deși suntem în continuare în pandemie de coronavirus și autoritățile fac apel zilnic la purtarea măștii și respectarea măsurilor de distanțare socială, mii de oameni au ieșit, miercuri, pe străzile din Suceava pentru a participa la pelerinajul cu Sfintele Moaște ale Sfântului Ioan cel Nou.

Potrivit imaginilor publicate de Monitorul de Suceava, oamenii nu respectau distanțarea socială, iar mulți dintre ei nu aveau nici măcar măști de protecție.

Sfintele Moaște au fost depuse în baldachinul special amenajat încă de marți dimineață, iar de la primele ore ale dimineții au apărut și primii credincioși din diferite părți ale României.

Înainte de pelerinajul prin oraș, moaștele au fost scoase în curtea Mânăstirii Sfântul Ioan din Suceava, iar pelerinii au participat la slujbă.

Potrivit reprezentanților bisericii, au fost luate toate măsurile pentru ca regulile impuse în starea de alertă să fie respectate, iar circuitul a fost organizat împreună cu Poliția Locală și cu Jandarmeria pentru ca românii să respecte măsurile impuse în starea de alertă.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW