Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Protest în fața Parlamentului față de introducerea certificatului COVID / George Simion: Libertate fără certificate!

By Diochetanu Andreea , in Politic Stirile zilei , at 21 decembrie 2021

Un protest față de introducerea certificatului COVID-19 are loc marți, 21 decembrie, la Palatul Parlamentului. Protestatarii s-au adunat atât în fața intrării oficiale de la Camera Deputaților, cât și la Senat. Manifestația a fost promovată intens de George Simion, co-președinte al AUR.

Protestatarii le cer aleșilor să nu adopte certificatul COVID-19.

George Simion a publicat pe contul său de Facebook mai multe imagini video, el transmițând live protestul. Oamenii au început să vină în fața Parlamentului de la ora 08:00, deși mitingul era anunțat pentru ora 09:00.

„Noi ușor, ușor am început să ne strângem. Veniți și voi alături de noi, pentru că astăzi trebuie să respingem în Parlament acest certificat dăunător. Aveți grijă de voi să nu răciți, să fie totul pașnic. Noi suntem în curtea Parlamentului și începem. Veniți și voi, vă așteptăm, să fie un miting care să trezească clasa politică. Să-i trezim pe toți. Libertate fără certificate!”, a afirmat liderul AUR într-unul dintre clipurile de pe Facebook.

Manifestanții scandează „Libertate! Libertate! Libertate!”, au la ei vuvuzele, fluiere, megafoane și flutură steagul României.

„Parlamentarii vor trebui să dea socotolează dacă votează certificatul verde. Nu este protestul AUR, este protestul oamenilor liberi, care au venit de la Neamț, de la Brașov. În Camera Deputaților nu mai intră nimeni, sunt mii de oameni acolo. Acum se strâng și la Senat”, a mai spus George Simion.

Potrivit Digi24, circulația este blocată la Palatul Parlamentului.

Foto: Facebook/ George Simion

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *