Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Primele intersecții supraînălțate din Sectorul 1 / Clotilde Armand: Până la sfârşitul anului vom avea 35

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 15 august 2022

Primăria Sectorului 1 al Capitalei a finalizat construcțiile primelor două intersecții supraînălţate din București, conform primarului Clotilde Armand, care promite implementarea a 35 de astfel de intersecții până la finalul anului.

Primele intersecții supraînălțate vor fi construite în zonele unde sunt raportate accidente rutiere, dar și în apropierea unităților de învățământ, a mai precizat edilul.

„După cum vedeți din imagini, am adaptat trotuarele la trecerile de pietoni, am asigurat sistemul de scurgere a apelor pluviale și am montat stâlpi de protecție delimitare acces pietonal între trotuar și partea carosabilă. În paralel, continuăm cu construcția de treceri de pietoni supraînălțate și montarea de limitatoare de viteză din mixtură asfaltică. Aștept feedback de la locuitorii Sectorului 1 cu privire la măsurile luate și pentru sugestii de a ne îmbunătăți activitatea. Pentru mine, siguranța tuturor participanţilor din trafic (şoferi, pietoni, biciclişti etc) este pe primul loc”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa oficială de Facebook.

Totodată, construcțiile sunt realizate sub supravegherea şi cu consultanţa Brigăzii de Poliţie Rutieră, a adăugat primarul Sectorului 1.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW