Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Podul Francis Scott Key din Baltimore s-a prăbușit după ce a fost lovit de o navă

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 26 martie 2024 Etichete: , , ,

Podul Francis Scott Key din Baltimore, Maryland, s-a prăbușit  marți după ce a fost lovit de un cargobot. Autoritatea de transport din Maryland a anunțat închiderea podului pentru circulație în urma unui „incident”, conform unui comunicat postat pe contul său de Twitter, citat de BFM TV.

Matthew West, subofițer de primă clasă al Pazei de Coastă din Baltimore, a confirmat accidentul pentru New York Times, dar nu a oferit detalii despre tipul de navă implicată sau momentul impactului. În prezent, amploarea pagubelor nu este clară.

Videoclipuri postate pe rețelele de socializare prezintă o parte semnificativă din structura metalică a podului, inaugurată în 1977, prăbușindu-se în râul Patapsco.

Kevin Cartwright, directorul de comunicare al Departamentului de Pompieri din orașul Baltimore, a confirmat pentru BBC că podul a fost lovit de un vas mare, ceea ce a cauzat prăbușirea acestuia în râul Patapsco.

El a menționat că până la șapte persoane și mai multe vehicule au căzut în râu. În prezent, are loc o operațiune de salvare în desfășurare, coordonată de Departamentul de Pompieri, care colaborează cu Garda de Coastă americană și cu alte agenții din Maryland.

foto: X

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW