Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Petre Daea pare să fi adormit în timpul unei intervenții TV

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 14 ianuarie 2023 Etichete: , ,

Cunoscut desele ieșiri sale publice hilare, Petre Daea (73 ani) nu se dezminte. Ministrul agriculturii pare să fi adormit chiar în timpul unei intervenții TV. Contactat de Libertatea, oficialul a negat incidentul. 

Totul s-a petrecut în direct, la emisiunea „Decisiv”, difuzată pe Antena 3, unde Daea a fost contactat telefonic pentru a vorbi despre problema cerealelor. După ce Gina Vacariu, una dintre cele trei realizatoare, adresează prima întrebare, de la celălalt capăt al firului se aud zgomote ce par a fi sforăituri, ceea ce provoacă amuzament în studio. În acel moment moderatoare decide să întrerupă legătura.

@bramburas #fyp #somn #televiziune #ministru #live #5pasidebine #misiuneatiktok ♬ original sound – Ionuț Sârbu

Daea: Eu nu dorm nici noaptea, darămite ziua

Contactat de Libertatea pentru a explica cele întâmplate, Petre Daea a negat că ar fi ațipit în timpul intervenției la Antena 3.

„Ei vor să facă rating și pe somn. Și pe sforăit. Eu nu dorm nici noaptea, darămite ziua. Cum să adorm? Cine știe unde or fi dat ei telefon? Ei vor să facă rating pe sforăit? Să caute sforăitul atunci. Nu merită să comentez așa ceva. Este dincolo de imaginația mea”, a fost prima reacție a lui Petre Daea.

Ministrul agriculturii susține că se afla pe bancheta din spate a unui autoturism când a fost contactat de postul de televiziune.

„Eu știu că m-au sunat și am răspuns la telefon. Habar nu am, nici nu îmi dau seama ce a fost acolo. Eram în mașină, veneam de la Neamț, eram în spate. În momentul în care m-au sunat la telefon, am răspuns și am intrat în direct. Pur și simplu. Cine știe pe cine or fi sunat ei? O fi sforăit vreunul de la ei, de acolo, din legătura lor, nici nu pot să îmi dau seama”, a explicat ministrul.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii