Sunday, September 25, 2022
Jurnalism corect


VIDEO Pecheziții la locuința unui tânăr, după ce a postat pe internet videoclipuri în care apărea și o armă

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 4 decembrie 2020

Polițiștii au efectuat percheziții la locuința unui tânăr, după ce acesta a postat mai multe videoclipuri pe internet în care apărea și o armă. Au fost ridicate un pistol cu gaze de calibrul 9mm și 62 de cartușe de muniție. 

În fapt, polițiștii s-au sesizat din oficiu, în luna noiembrie, după vizualizarea în mediul on line, a unor videoclipuri, în care un tânăr prezenta în materialele video și o armă.
Bărbatul a fost identificat, iar cu ocazia efectuării percheziției domiciliare, au fost identificate si ridicate, un pistol cu gaze de calibrul 9 mm, supus autorizării și 62 de cartușe din muniția aferentă , deținute in mod ilegal”, se arată într-un comunicat al DGPMB.

Cel vizat de polițiști ar fi un tânăr cunoscut în mediul online, numit MGK666, potrivit unor surse mainnews.ro.

Redăm comunicatul emis de DGPMB: 

Astăzi, 04.12.2020, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus in executare un mandat de percheziție domiciliară, la o adresă din București, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
În fapt, polițiștii s-au sesizat din oficiu, în luna noiembrie, după vizualizarea în mediul on line, a unor videoclipuri, în care un tânăr prezenta în materialele video și o armă.
Bărbatul a fost identificat, iar cu ocazia efectuării percheziției domiciliare, au fost identificate si ridicate, un pistol cu gaze de calibrul 9 mm, supus autorizării și 62 de cartușe din muniția aferentă , deținute in mod ilegal.

Cercetarile sunt continuate de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub
aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în forma deținerii sau portului fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării și uzul de armă fără drept, în modalitatea uzului de armă neletale din categoria celor supuse autorizării

Sursă foto: Politia Romana

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW