Thursday, May 19, 2022
Jurnalism corect


VIDEO Orban, la plecarea cadrelor medicale în SUA: Între Statele Unite şi România este un solid parteneriat strategic care generează acţiuni comune

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 25 mai 2020 Etichete: , ,

O echipă de 15 specialiști din Ministerul Apărării, alcătuită din cinci medici, cinci asistenți medicali și cinci militari specialiști în domeniul CBRN, a plecat luni în SUA, pentru a oferi sprijin autorităților statului Alabama, în contextul măsurilor de combatere a pandemiei COVID-19.

Premierul Ludovic Orban a subliniat importanța parteneriatului strategic dintre cele două state și a arătat că obiectivul misiunii, pe lângă cel de ajutor a echipelor de medici americani, este și de observa cum acționează medicii în SUA.

„O echipă formată din 15 medici, asistente medicale, specialişti CBRN care efectuează o misiune de 14 zile în statul Alabama, evident, în spiritul solidarităţii şi cooperării între Statele Unite ale Americii şi România. O misiune care are, pe de-o parte, obiectivul de a fi alături de medicii din Statele Unite ale Americii, dar, de asemenea, şi de a vedea foarte clar cum acţionează echipele medicale din Statele Unite în lupta împotriva COVID. Urez succes misiunii noastre şi folosesc din nou această ocazie pentru a transmite un mesaj ferm – între Statele Unite şi România este un solid parteneriat strategic care generează acţiuni comune în toate domeniile de activitate”, a declarat Orban, la Baza Militară 90, la plecarea specialiştilor MApN, citat de Agerpres.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW