Sunday, May 16, 2021
Jurnalism corect


VIDEO: Liberalii s-au întrunit la Congresul Național/ Orban: Rareș Bogdan, propunerea mea pentru prim-vicepreședinte PNL

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 8 august 2019 Etichete: , ,

Update

Ludovic Orban a anuțat că propunerea sa pentru funcția de prim-vicepreședinte al PNL este Rareș Bogdan.

„Propunerea mea pentru prim vice președinte al PNL este Rareș Bogdan. Am ales să formulăm această propunere pentru că promovările excepționale se fac pentru rezultate excepționale. Faptul că Rareș Bogdan a plecat de la masa lui unde făcea și desfăcea, că a abandonat cariera jurnalistică de succes și a venit cu noi la pentru a candida pentru Parlamentul European, a fost o decizie foarte importantă”, a spus Victor Orban.

Orban a mai spus că PNL are datoria de câștiga trei rânduri de alegeri, respectiv prezidențiale, locale și parlamentare.

„Nu o să mai repet ce au spus colegii mei. Noi suntem pe primul loc în toate sondajele de opinie. PNL este partenerul președintelui României, care este liderul politic cu cea mai mare cotă de încredere, susținere.

Avem datoria pentru România, pentru români să asigurăm victoria în alegerile prezidențiale a lui Klaus Iohannis. Am câștigat o bătălie, urmează să câștigăm războiul. Urmează trei rânduri de alegeri, trebuie să le câștigăm pe toate cu un scor care să ne permită să ducem România pe un drum al libertății”, a mai declarat președintele PNL.

Știrea inițială

Consiliul Naţional al PNL s-a întrunit, joi, de la ora 16.00, la şedinţă fiind aşteptat şi preşedintele Klaus Iohannis. Cei 3.500 de delegaţi vor discuta despre bilanţul politic al conducerii şi despre campania pentru alegerile prezidenţiale. De asemenea, va fi ales un prim-vicepreşedinte, post care ar urma să-i revină lui Rareş Bogdan.

La reuniune participă peste 3.500 de membri ai Partidului Naţional Liberal, parlamentari, primari şi aleşi locali.

Tema principală a Congresului este campania pentru alegerile prezidenţiale, dar şi bilanţul politic al conducerii partidului. De asemenea, pe ordinea de zi a evenimentului se află aprobarea fuziunii dintre Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor (PACT) şi PNL, precum şi alegerea unui prim-vicepreşedinte al PNL, funcţie pentru care este susţinut europarlamentarul Rareş Bogdan..

Liberalii au anunțat că, pe data de 10 august, vor începe campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis la prezidențiale.

Consiliul Național al Partidului Național Liberal – 8 August 2019, București

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Joi, 8 august 2019

 

FOTO: INQUAM PHOTOS/Octav Ganea

ȘTIRE ÎN ACTUALIZARE

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW