Sunday, December 4, 2022
Jurnalism corect


VIDEO Incendiu puternic la un depozit de pe Șoseaua Fundeni din Capitală/ Cetățenii au fost avertizați să ocolească zona

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 19 decembrie 2019 Etichete: ,

Un incendiu major s-a produs, joi seara, la un depozit de pe Șoseaua Fundeni din București. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Ilfov avertizează cetățenii să ocolească zona deoarece în zonă sunt degajări mari de fum.

Un incendiu puternic a izbucnit, joi seara, la un depozit de aproximativ 400 mp. La locul incidentului au fost trimise 12 autospeciale de stingere, Detașament Special de Salvatori, două autospeciale SMURD și o autospecială de descarcerare.

Potrivit autorităților, în interiorul depozitului sunt autoturisme iar suprafața afectată este de 500 metri pătrați. De asemenea, există posibilitatea ca flăcările să se extindă deoarece în exteriorul halei sunt și alte spații de depozitare.

ISU București-Ilfov precizează că posibilitatea de alimentare cu apă din rețeaua de hidranți este redusă, drept pentru care vor fi trimise și motopompe și este posibil, de asemenea, ca alimentarea să fie făcută și din lac.

Autoritățile au trimis un mesaj de avertizare prin RoAlert prin care le recomandă cetățenilor să evite zona deoarece sunt degajări mari de fum.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW