Friday, July 26, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Incendiu la o școală din București. Elevii au fost evacuați

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 22 noiembrie 2023 Etichete: , , ,

Un incendiu a izbucnit la Școala 54 din București, unde se desfășoară lucrări de construcție, potrivit anunțului făcut de viceprimarul Sectorului 3, Lucian Judele. Acesta a indicat că elevii au fost evacuați, dar senzorii de fum erau dezactivați. Viceprimarul susține că nicio firmă „declarată câștigătoare” a lucrărilor din Sectorul 3 nu respectă normele minime de siguranță, potrivit news.ro.

Marți seara, 21 noiembrie, Lucian Judele informa că a avut loc un incendiu la Școala 54 din Sectorul 3.

”De câte apeluri şi atenţionări mai are nevoie domnul Negoiţă pentru a înţelege odată pentru totdeauna că varianta în care copiii merg la şcoală într-un şantier (şi şcoală în şantier) nu este o variantă de tolerat pentru nici măcar o zi în plus? Am avut un incendiu la Şcoala 54 din Sectorul 3. Din fericire, personalul şcolii a fost prompt şi au evacuat şcoala într-un timp record”, a scris viceprimarul pe Facebook.

A menționat că în timpul lucrărilor în șantier, senzorii de fum sunt inactivi, ceea ce duce la descoperirea întârziată a incendiilor.

”Aceasta înseamnă că timpul de evacuare pe care îl au la dispoziţie elevii şi profesorii este cu mult redus. Singurele justificări vehiculate sunt cele legate de lipsa banilor sau a sosirii lor cu întârziere. Va exista oare vreo sancţiune pentru firma responsabilă cu dezactivarea senzorilor de incendiu de la Şcoala 54?”, a mai scris viceprimarul.

FOTO: Captură video Facebook

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW