Sunday, May 16, 2021
Jurnalism corect


VIDEO Hoți care ar fi furat bani și carduri bancare din borseta unui bărbat de 77 de ani, puși la pământ

By Redactia , in Stirile zilei , at 8 iulie 2020 Etichete: , ,

Polițiștii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins în flagrant, marți, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 40 de ani, la scurt timp după ce au sustras bani şi carduri bancare din borseta unui bărbat de 77 de ani, după care au retras de la bancomat o sumă de bani, prejudiciul total creat fiind estimat la 6.000 de lei.

Din datele şi probele administrate de către poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public a rezultat presupunerea rezonabilă că patru bărbaţi ar avea preocupări de natură infracţională, atât în Capitală cât şi alte oraşe din ţară.

Astfel, poliţiştii au trecut la supravgherea celor în cauză, aceştia fiind prinşi în flagrant la data de 7 iulie, în jurul orei 12.30, în municipiul Buzău, la scurt timp după ce au sustras un portofel cu acte, bani și carduri bancare, din borseta unui bărbat, în vârstă de 77 de ani, în timp ce se aflau în incinta unui hipermarket și au efectuat tranzacții frauduloase prin folosirea neautorizată a două dintre cardurile sustrase, retrăgând în numerar de la bancomate suma de 4.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Capitalei, sub supravegherea Parchetului e pe lângă Tribunalul Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic, cu trei bărbaţi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW