Thursday, April 9, 2020
Jurnalism corect


VIDEO Flagrant DIICOT la dealerii de droguri din cluburile bucureștene: S-au găsit Ecstasy şi cocaină în valoare de 100.000 euro

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 2 noiembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Doi bărbați au fost prinși în flagrant după ce au ridicat de la o firmă de curierat un colet care conținea 4.601 comprimate de Ecstasy și 383 grame de cocaină, valoarea drogurilor fiind de aproximativ 100.000 de euro. Unul a fost reținut, iar celălalt este cercetat sub control judiciar. Acuzațiile sunt de trafic național și internațional de droguri de mare risc. Stupefiantele ar fi urmat să ajungă în cluburile bucureştene.

„În perioada iunie – octombrie 2019, polițiștii antidrog din cadrul B.C.C.O. București, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au documentat activitatea infracţională a unei grupări specializate în procurarea din Spania a unor cantități importante de cocaină și ecstasy, pe care le-ar fi comercializat în cluburile din București și de pe raza județului Ilfov.

Astfel, la data de 31 octombrie a.c., polițiștii au depistat 2 membri ai grupării infracționale după ce ar fi ridicat de la o firmă de curierat un colet care conținea 4.601 comprimate de ecstasy și 383 de grame de cocaină.

Imediat după realizarea prinderii în flagrant, polițiștii au efectuat 4 percheziții domiciliare, două pe raza județului Ilfov și două pe raza municipiului București, fiind puse în aplicare două mandate de aducere. În urma perchezițiilor, au fost ridicate 3 telefoane mobile și 3 cartele SIM, sume de bani, despre care există bănuiala că provin din comercializarea drogurilor și 3 grame cannabis”, transmite Poliţia Română.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW