Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Farmacist la Institutul „Cantacuzino” din Capitală, despre vaccinul împotriva COVID-19: E singura soluție să revenim la o viață normală

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 25 decembrie 2020

Janina Varodin, farmacist la Institutul „Cantacuzino” din Capitală, a explicat, printr-un interviu, anumite detalii în legătură cu stocarea vaccinului dezvoltat de Pfizer și BioNTech. Primele 10.000 de doze de vaccin au ajuns, vineri, în țară, urmând ca, pe 27 decembrie, să înceapă campania de vaccinare. 

În momentul în care va ajunge în depozit urmează procesele de recepție, după care va fi depozitat în congelatoarele noastre, la temperaturi foarte joase, de -70 de grade. Urmează procesul de livrare către centrele regionale din țară, din cadrul spitalelor militare. Necesarul de doze de vaccin care va fi administrat pacienților va fi gestionat de către centrele de vaccinare din țară”, a explicat Janina Varodin.

CITEȘTE ȘI: Prima tranșă de 10.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19 a ajuns în România / Raed Arafat: Asistăm la un moment istoric

Aceasta susține că vaccinul împotriva COVID-19 este singura soluție pentru a reveni la o viață normală.

Pot doar să mi exprim o părere personală, eu mă voi vaccina, pentru că suntem într-o perioadă critică și este singura modalitate de a ieși din pandemie. E singura soluție să revenim la o viață normală”, a adăugat Janina Varodin.

De asemenea, în video mai puteți urmări imagini din depozitul Institutului „Cantacuzino”, unde vor fi stocate dozele de vaccin.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW