Thursday, September 23, 2021
Jurnalism corect


VIDEO Explozie la un tren de metrou în stația Tineretului. Călătorii au fost evacuați

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 20 septembrie 2020 Etichete: , ,

Călătorii au fost evacuații duminică seară din stația de metrou Tineretului după producerea unei explozii la un tren CAF cauzată de o problemă la instalația electrică. 

Potrivit unui comunicat transmis de Metrorex, defecțiunea a apărut la trenul care circula pe firul 2, în jurul orei 20:40, la staţia de metrou Tineretului.

Conform procedurilor aplicabile în astfel de situaţii, echipele Metrorex au intervenit cu acţiuni specifice pentru remedierea şi degajarea situaţiei. Circulaţia trenurilor a fost reorganizată astfel: trenurile au circulat fără oprire prin staţia Tineretului şi s-a circulat în sistem pendulă pe relaţiile: Pipera-Unirii 2 şi Berceni – Unirii 2, arată sursa citată.

Metrorex: Siguranţa publicului călător nu a fost pusă în pericol

Cu toate că pentru câteva momente călătorii au trăit momente de panică Metrorex transmite că în niciun moment siguranţa acestora nu a fost pusă în pericol.

Situația a fost remediată după circa o oră, circulația fiind reluată în condiții normale începând cu ora 21:50.

Potrivit Metrorex, staţia de metrou Tineretului se afla pe Magistrala a- 2-a care este propusă pentru modernizare, fiind necesară realizarea şi modernizarea instalaţiei Interlocking.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW