Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Eliberare cu lăutari și artificii la Penitenciarul Rahova. Petrecerea, pentru un membru al clanului Duduianu

By Andreea Traicu , in Justitie Stirile zilei , at 12 septembrie 2019 Etichete: ,

Eliberare cu focuri de artificii la Penitenciarul Rahova. Florin Mototolea, zis Emil Pian, cel mai mare dintre frații Duduianu, a fost sărbătorit la eliberarea din închisoare de familie, dar și de prieteni, cu muzică și cu artificii. ”Emil Pian” a ajuns la închisoare în anul 2016, fiind condamnat pentru cămătărie și șantaj. 

Pentru că a îndeplinit condițiile liberării condiționate, instanța a decis, pe 4 septembrie, că acesta poate ieși mai repede din închisoare. Până în 2021 el are termen de încercare.

Pian a ieșit pe poarta penitenciarului în aplauzele celor prezenți care au venit cu muzică și lăutari. Pentru ca petrecerea să fie completă, rudele au adus și artificii.

„Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic și poftă de viață până la 100 de ani”, a spus Pian la ieșirea din penitenciar.

„E acasă definitiv, nu vacanță, nu pe 24 de ore, nu altceva… (…) A venit regele acasă, acum să vă văd cum stați”.

Este o obișnuință pentru clanul Duduianu să petreacă după eliberările din închisoare, fie ele și pe termen scurt. În luna iunie, când  a primit o permisie de 24 de ore,  Emil Pian a făcut chef cu maneliști, iar “Bercea Mondialu” a fost printre cei care i-au făcut dedicații.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More here to that Topic: mainnews.ro/video-eliberare-cu-lautari-si-artificii-la-penitenciarul-rahova-petrecerea-pentru-un-membru-al-clanului-duduianu/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: mainnews.ro/video-eliberare-cu-lautari-si-artificii-la-penitenciarul-rahova-petrecerea-pentru-un-membru-al-clanului-duduianu/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *