Wednesday, May 22, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Discurs incoerent al șefei Inspectoratului Școlar Dâmbovița, la deschiderea anului școlar. Adriana Tudose nu a reușit să termine nicio propoziție

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 13 septembrie 2023

Ajunsă la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița cu sprijinul PSD, partid din care face parte, Adriana Tudose, nu a fost în stare să rostească nici măcar o propoziție coerentă în discursul susținut în fața elevilor de la Seminarul Teologic din Târgoviște. 

România are unul dintre cele mai proaste sisteme de educație din Uniunea Europeană, fapt dovedit prin evaluările internaționale și chiar prin comportamentul unor tineri proaspăt ieșiți de pe băncile școlii. În ciuda acestei situații care va avea cu siguranță repercusiuni asupra întregii societăți în următorii ani, partidele politice continuă să propulseze în conducerea instituțiilor cheie din acest domeniu oameni fără pregătire, pe criterii de apartenență politică, în detrimentul meritocrației.

Acesta este și cazul Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița, unde în funcția de inspector general a fost numită recent Adriana Tudose, profesoară de limba franceză și, nu în ultimul rând, membru PSD.

Invitată să susțină un discurs la Seminarul Teologic din Târgoviște, cu ocazia deschiderii anului școlar, Adriana Tudose nu a reușit să le transmită absolut nimic elevilor.

„Mă onorează această prezență… și… sunt foarte… în primul rând, sunt foarte emoționată să mă aflu aici…ăăăă….școala este….un….mijloc prin care noi….școala este un reper care formează personalități solide… de aceea vreau să vă spun că diversitatea este una dintre principiile care stau la baza educației. Cadrele didactice au…ăăă…au….vă rog să mă scuzați, am emoții”, a afirmat ea în fața asistenței.

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW