Friday, August 19, 2022
Jurnalism corect


VIDEO Cum arată șantierul Autostrăzii de Centură a Capitalei la o zi după ce Ludovic Orban a inaugurat începerea lucrărilor

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 19 august 2020 Etichete: , ,

Cu toate că autorizația de construcție este emisă pentru doar 1,7 km din totalul 16,3 km, constructorul lotului 2 al Autostrăzii de Centură a Capitalei, sector sud, Alsim Alarko, a adus utilaje și a început efectiv lucrările.

Marți, premierul Ludovic Orban a inaugurat începerea lucrărilor la una dintre cele mai așteptate șosele de mare viteză din România, Centura Municipiului București.

După ce la începutul anului 2019 Liviu Dragnea inaugura așa-numite lucrări la Drumul Expres Craiova – Pitești iar în ziua următoare utilajele dispăruseră pentru că nu fusese finalizat nici măcar proiectul tehnic, festivismul premierului Orban a fost tratat cu circumspecție.

Cu toate acestea, din imaginile publicate miercuri dimineață de jurnalistul Alex Lancuzov se observă o mobilizare destul de bună a constructorului din Turcia.

Valoarea totală a proiectului este de 830 de milioane de lei fără TVA iar lucrările ar trebui finalizate până la finalul anului 2022.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW