Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Caz inedit în Jandarmerie: Comisie de cercetare disciplinară, după ce un jandarm a căzut de pe cal de 1 Decembrie

By Diochetanu Andreea , in Stirile zilei , at 2 decembrie 2021

Un jandarm a fost filmat în timp ce a căzut de pe un cal, în Capitală, cu ocazia Zilei Naționale, sărbătorită la 1 Decembrie. Imaginile s-au viralizat în mediul online, iar Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a anunțat joi, 2 decembrie, că a dispus imediat constituirea unei comisii de cercetare prealabilă.

Incidentul a avut loc în zona Pieței Presei Libere. Jandarmul ar urma să fie sancționat, comportamentul lui aducând „atingere onoarei şi demnităţii militare”.

„Incidentul a fost adus la cunoştinţa comenzii DGJMB, care a dispus imediat constituirea unei comisii de cercetare prealabilă. Pe baza concluziilor preliminare, vă informăm că a fost constatat un comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare, iar măsurile de sancţionare vor fi stabilite în cadrul consiliului de onoare.

De asemenea, vă informăm că vor fi efectuate şi demersuri pentru constituirea DGJMB ca parte civilă pentru prejudiciile de imagine aduse de comportamentul angajatului nostru. Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat”, a transmis joi, 2 decembrie, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

Sursa: Facebook/ Radu Dragomir

Un incident similar a avut loc și în Cluj-Napoca. Jandarmeria România și-a cerut public scuze și a anunțat că a declanșat o anchetă internă, după ce plutonul de la ceremonia de Ziua Națională, organizată în Cluj Napoca, a defilat nesincronizat, atrăgând numeroase critici.

Foto: Captură Facebook

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you can find 57671 additional Info to that Topic: mainnews.ro/video-caz-inedit-in-jandarmerie-comisie-de-cercetare-disciplinara-dupa-ce-un-jandarm-a-cazut-de-pe-cal-de-1-decembrie/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW