Sunday, April 14, 2024
Jurnalism corect


Victor Ponta renunță la mandatul de europarlamentar/ Fostul premier ia în calcul candidatura la prezidenţiale, în 2024

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 13 iunie 2019 Etichete: , , , ,

Victor Ponta a anunţat că renunță la mandatul de europarlamentar și ia în calcul o candidatură la prezidențialele din 2024.  Liderul Pro România și-a încheiat discursul de astăzi de la Palatul Cotroceni cu o glumă din care reiese că are această intenţie.

Victor Ponta a anunțat la Autoritatea Electorală Permanentă că renunță la fotoliul său din Parlamentul European, potrivit Hotnews.ro. PRO România îi va trimite la Bruxelles pe Corina Creţu şi pe Mihai Tudose.

„M-au certat foarte mulți oameni azi, că de ce vin la Cotroceni, de ce vin la Iohannis? Le-am spus că noi trebuie să fim pro europeni. Electoratul social-democrat este pro european, liderii PSD sunt… trecători, bineînțeles. Uitându-mă în Europa, după 20 de ani de președinte de dreapta, în 2024 va fi, în sfârșit, și un președinte de stânga și am venit să pregătim momentul”, a spus Victor Ponta, joi, la Cotroceni.

Pro România a obtinut un procent de 6,77% la alegerile europarlamentare, revenindu-i astfel două mandate în Parlamentul European. Victor Ponta, Corina Crețu și Mihai Tudose au fost cei care au deschis lista partidului pentru alegerile din 26 mai. Ponta a anunțat încă din timpul campaniei electorale că va renunța la funcția de europarlamentar, dacă va câștiga alegerile. Cei doi politicieni care vor pleca în Parlamentul European sunt Corina Crețu și Mihai Tudose.

sursa foto: Facebook

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW