Friday, December 8, 2023
Jurnalism corect


Victor Ponta: Pro România nu votează Guvernul PNL

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 23 octombrie 2019 Etichete: , , ,

Victor Ponta a anunțat la ieșirea de la negocierile cu Ludovic Orban că Pro România nu va vota Guvernul PNL, dar că susține organizarea de alegeri anticipate.

„Partidele au interese total diferite. Va fi dificil. Ne-am înțeles pe un singur lucru. Pro România va susține alegeri anticipate și vrem să fie organizare odată cu alegerile locale astfel încât în luna mai România să știe cine e primar, cine e prim-ministru, etc.(…). Sunt la al IV-lea mandat și nu am votat decât guverne capabile. Nu vom vota acest Guvern PNL și probabil și de data aceasta vom avea dreptate. (…) Noi am votat moțiunea de cenzură pentru că Guvernul Dăncilă era un Guvern incompetent. Asta nu înseamnă că vom vota acum un Guvern pe care nu-l considerăm capabil.

Nu era nicio surpriză faptul că noi, cei de la Pro România, nu vom vota pentru învestirea Guvernului PNL. Nu cred că era o surpriză nici pentru domnul Orban, pur şi simplu pentru că suntem un partid nou, în creştere. Suntem singurul partid care în acest moment mai apără interesele oamenilor, ale celor de centru-stânga. Din păcate, PSD, după cum aţi văzut, a degenerat într-o grupare baronial – analfabetă şi, din acest motiv, vom susţine un guvern doar atunci când vom fi convinşi că proiectele de competenţă, de profesionalism, de interes pentru electoratul nostru de centru-stânga sunt garantate şi reprezentate”, a declarat Victor Ponta.

Știre în curs de actualizare.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW