Tuesday, July 7, 2020
Jurnalism corect


Victor Ponta: Orban va demisiona după ce își va asuma răspunderea pe două-trei legi. Circ în Parlament

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 14 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat că premierul Ludovic Orban va demisiona din funcția de premier după ce își va asuma răspunderea parlamentară pe „două-trei legi”, însă acest lucru va cauza probleme poporului.

”Eu cred că după ce domnul Orban își va asuma răspunderea pe două-trei legi, va demisiona. Apoi, timp de 60 de zile nu va mai putea face Guvernul nimic. Apoi, ca să ajungem la alegeri anticipate, trebuie să fie propuși și să cadă la vot doi premier. În tot acest timp, președintele va numi un premier interimar dintre miniștri. În tot acest timp se vor acumula alte probleme care vor fi decontate tot de noi, de popor”, a declarat fostul lider al PSD.

Victor Ponta susține că PNL ar trebui să spună adevărul, și anume că „nu mai au bani de făcut școli, de construit, că au de plătit dobânzi.

„De unde știe PNL cât o să obțină la alegeri? Dacă nu scoate 40%? Te apuci de circ în Parlament că pică două guverne. Eu, în locul celor de la PNL, aș spune adevărul. O să vină să spună că nu mai au bani de făcut școli, de construit, că au de plătit dobânzi. Interesul lor politic primează în fața interesului oamenilor. Ce fac ei acum s-a mai făcut în 2009”, a spus Victor Ponta.

Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW